Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOVANCILAR'DA KİTAP ŞENLİĞİ BAŞLADI

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde "Kumbaralar açılıyor, Kovancılar, Palu Okuyor" projesi kapsamında düzenlenen kitap şenliği başladı.

        Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 9-14 Kasım tarihleri arasında, "Kumbaralar açılıyor, Kovancılar, Palu Okuyor" projesi kapsamında hazırlanan kitap şenliği düzenlenen programla açıldı. TOKİ Mahallesi'nde bulunan kapalı spor salonunda açılışı yapılan kitap şenliğine İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, İlçe Belediye Başkanı Sait Dağoğlu, AK Parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı, ilçe protokolü, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

        Şenlikle ilgili bilgi veren Kaymakam Gündoğdu, "Kovancılar ve Palu ilçelerinde bulunan 9 bin 632 öğrencimiz ve aileleri birlikte bir hafta boyunca kitap şenliği yapmak istedik. Öğrencilerimize kumbara dağıttık ve kendi biriktirdikleri para ile kitap almalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin kendi paraları ile aldıkları kitapların değerini bilsin, onları okusun ve geleceğe daha aydınlık baksınlar isteyerek bu projeyi başlattık" dedi.

        Kendisinin 6 yıl öğretmenlik yaptığını aktaran milletvekili Açıkkapı ise, "Bu kitap fuarı ile güzel bir kardeşliğe imza atan Palu ve Kovancılar'da kitabın dostluğu, kardeşliği ilçelerimize yansımıştır. Kitap gerçekten en iyi arkadaş, dost, ruhumuzu dinlendiren bir ilaç, erdemli olabilmenin, bilgiye ulaşmanın yolu, yalnızlığımızı giderebileceğimiz bir dosttur" diye konuştu.

        (HİV-MP-Y)

        09.11.2015 15:44:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler