Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHİT POLİSİN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

        İSMAİL KABAKDERE

        ÇORUM (İHA) - Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Gökhan Çakıcı'nın (22) adı Dodurga ilçesinde bir parka verilecek.

        Dodurga Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Aydın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın teklifi, meclis üyelerinin oy birliği ile Esentepe Mahallesi'ne yapılacak olan semt parkına, şehit olan özel harekat polisi Gökhan Çakıcı'nın adının verilmesi kararlaştırıldı.

        Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, Şehidimizin adını ebediyete kadar Dodurga'da yaşatmak arzusuyla yeniden yapmayı ve büyütmeyi planladığımız 60 Evler bölgesinde bulunan parka adını vermeyi uygun gördük. İnşallah şehidimizin adına yakışır bir şekilde park planlama çalışmalarımız devam etmektedir. Yürüyüş parkuru, fitness aletleri, çocuk parkı, dinlenme kamelyalarının olacağı parka en kısa sürede başlamayı arzu ediyoruz" dedi.

        (MMY-BÖ)

        11.11.2015 15:20:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler