Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOZAKLI'DA JEOTERMAL MERKEZİ DAĞITIM HAVUZUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, Kozaklı ilçesinde teknik ekip ile birlikte bölgede bulunan Jeotermal Merkezi Dağıtım Havuzu ve Jeotermal kuyularını inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

        Kozaklı ilçesinin Buruncuk Mahallesinde bulunan Belediyeye ait ısı merkezine mahalleyi ısıtmak amacıyla İl Özel İdaresinin yaptığı ihale ile müteahhit firma tarafından hat çekimi işine başlanıldı. Projeye göre; Jeotermal Merkezi Dağıtım Havuzunu altı adet ana Jeotermal Su Üretim Kuyusu besleyecek. Sağlıklı bir şekilde kesintisiz olarak işletmelerin ve abonelerin su ve ısı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her kuyu için Jeotermal Milli Pompa alınması işine başlanıldı.

        Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan çalışmaları inceledikten sonra yetkililerden bilgi alarak bölgeden ayrıldılar.

        (COŞ-AÖ-Y)

        27.11.2015 09:36:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler