Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI SELÇUK'TA TOPLANDI

        İZMİR (İHA) -İzmir'in ilçelerinde görev yapan AK Partili belediye başkanları, bu ay ki toplantısını Selçuk ilçesinde gerçekleştirdi.

        AK Partili belediye başkanları, her ay gerçekleştirdikleri 'birlik ve beraberlik' toplantılarını bu ay Selçuk'ta yaptı. 1 Kasım seçimlerinin ardından ara verdikleri ziyaretlere devam eden başkanlar, ilçede önce Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret edip daha sonra ise hep birlikte yemek yedi. Basına kapalı gerçekleşen yemekte başkanlar, yapılan alışmalar hakkında birbiriyle görüş alışverişinde bulundu.

        Toplantının bu ay Selçuk'ta yapılmasından dolayı memnun olduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, AK Partili belediye başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

        Toplantıya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu katıldı.

        (HG-Y)

        27.11.2015 13:12:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler