Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDINSPOR 1923, KUPA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        MEHMET SARIKAYA

        AYDIN (İHA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Tolga Doğantez, Ziraat Türkiye Kupası'nda turu geçmesi halinde Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş ile oynama imkanı bulacaklarını ifade ederek, "Aydın'a tur yakışır" dedi.

        Aydınspor 1923 Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında PTT 1. Lig ekibi Denizlispor'u ağırlıyor. Adnan Menderes'te saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan siyah beyazlılar hazırlıklarını dün Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Düz koşuyla başlayan antrenmanda siyah beyazlılar beşe iki top kapma, istasyon çalışması ve taktik idmanı gerçekleştirdi. Manisapor yenilgisini üzerlerinden kısa sürede atan siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Serdar Karaduman dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

        "AYDIN'A TUR YAKIŞIR"

        Denizlispor'u ağırlayacak Aydınspor 1923'te lig yarışının yanı sıra kupada da tur hesapları yapılıyor. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Tolga Doğantez, kupanın kulübe büyük maddi getirisi olduğunu söyledi. Doğantez, kupada gruplara kalmak istediklerini söylerken şöyle konuştu:"Aydın şehri futbol açısından önemli bir şehir. Tarihi önemli başarılarla dolu. Kupada hedefimiz gruplara kalmak. Rakibimiz Denizlispor karşısında zor bir maç oynayacağız ancak kazanmak için sahaya çıkacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Denizlispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak turu geçeceğimize gönülden inanıyorum. Süper Lig'den ekiplerle karşılaşmak istiyoruz. Aydın halkına bu heyecanı tattırmak isteriz. Maç maç düşünerek ilerleyeceğiz. Aydın'a tur yakışır. İnşallah Aydın'a güzel bir heyecan yaşatırız"

        "TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"

        Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Fatih Atay da zorlu kupa maçı için bütün taraftarı takımını yalnız bırakmaması konusunda çağrıda bulunurak, "Eğer turu geçersek üç büyüklerle karşılaşma şansımız var. Bu anlamda büyük takımlarla burada karşılaşırsak canlı yayınlardan ve maçlardan gelir elde etme şansımız var. Bütün taraftarımızı stada davet ediyor ve tribünleri doldurmasını istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız bu karşılaşma bizim için büyük bir şans ve 12. gücümüz olan taraftarımızla birlikte bu turu da geçmek istiyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.

        MUHTEMEL İLK 11

        Efeler'in sahaya kalede Evren, defansta Ramazan, Samet Yeniceli, Samet Göker, Erdi, orta sahada Serhat, Seçkin, Murat Uçar, Metincan Cici ve ileri uçta da Mehmet Gürkan Öztürk ve Uğur Tülümen ikilisi ile çıkması bekleniyor.

        HAKEMLER URFA VE BİNGÖL'DEN

        Adnan Menderes'te saat 13.00'te Aydınspor 1923 ile Denizlispor arasında oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa bölgesinden Erdem İren düdük çalacak. Yine Şanlıurfa bölgesinden Mehmet Uğur Alptekin ile Bingöl bölgesinden Sezgin Altun karşılaşmada bayrak sallayacak.

        (MS-MB-İK-S)

        30.11.2015 17:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler