Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MATSO BAŞKANI AHMET BOZTAŞ,:

        - " MUHASEBECİLER MATSO'NUN ÇÖZÜM ORTAĞIDIR "

        ARİF KAPLAN

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Ticaret Ve Sanayi (MATSO) tarafından Ticaret Sicili Uygulamaları ve İşlemleri konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı'ya MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Gubaş ve Muhasebeciler katıldı. Toplantı'nın açılışında konuşan Başkan Boztaş, muhasebecilerin MATSO'nun çözüm ortağı olduğunu belirterek üyelere daha iyi hizmet verebilmek için sık sık bir araya gelinmesi gerektiğini söyledi. MATSO'nun üyelerine daha iyi hizmet edebilmek amacıyla çaba gösterdiğini aktaran Boztaş, "Üyesi Mutlu Bir Oda Ekonomisi Güçlü Bir Manavgat" vizyonu doğrultusunda Odamız, önce üyeleri sonra da Manavgat'ın sosyo-ekonomik kalkınması, ilerlemesi ve gelişmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştirmektedir" dedi.

        Kurum olarak hizmet kalitesine artırdıklarına değinen Boztaş, üyelerin işlemlerini daha kısa sürede tamamlanabilmesi için hizmet standardı belirlediklerini söyledi. Hizmet standardı ile üyelerin ya da muhasebecilerin işlemlerini ne kadar sürede tamamlanacağını bildiklerini anlatan Boztaş, işlemlerin daha kolay yapılabilmesi amacıyla yaptıkları hizmetleri anlattı. Web sayfasını da yenilediklerini anlatan Başkan Boztaş, "Web sayfamızı görselliğinin yanında daha aktif, içeriği geniş bir durumuma getirdik. Verdiğimiz hizmetlerle ilgili bilgi, belge, haber ve duyurulara ulaşmak artık çok daha kolay hale geldi. Web sayfamızdan üye işlemleri ile ilgili bilgilendirmelere ulaşabilir, istenen evrakları anında indirebilirsiniz. Muhasebe Birimimizdeki Vezne dışında, Ticaret Sicili Birimimize de bir vezne açtık. Odamız, hizmet standardını da oluşturarak tüm hizmetleri belirlediği süre aralığında gerçekleştirmeye başlamıştır. Hizmet standardı çizelgesi, www.matso.org.tr web sayfasında bulunan Hizmetlerimiz Bölümü'nde yayımlanmıştır" dedi.

        Başkan Boztaş'ın konuşmasından sonra kürsüye gelen MATSO Sicil Müdürü Mehmet Külahlı ticaret sicili uygulamaları ve işlemleri konularında bilgilendirme yaparak 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu kapsamında şirket kuruluşları, genel kurulları, sözleşme değişiklikleri, birleşme, bölünme ve tür değişikliği İşlemleri hakkında bilgiler verdi. Toplantı soruların yanıtlanması ile sona erdi.

        (AK)

        01.12.2015 10:28:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler