Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TDP'DEN GAZİ VE CUMHURİYET ORTAOKULU'NA ZİYARET

        SERKAN ARAT

        BARTIN (İHA) - Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, Gazi ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

        Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri okul öğrencilerine Kuzey'in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında temin edilen kitaplardan hediye etti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Gazi ve Cumhuriyet Ortaokullarına gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere kitap hediye edildi. Kitapları polislerin elinden alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Ayrıca proje etkinlikleri kapsamında özel olarak hazırlatılan kitap ayıraçları, buzdolabı süsleri de öğrencilere hediye edildi. Ziyarette Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu ve Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'nun iyi dileklerini Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz okul idarecilerine ve öğrencilere iletti.

        (SA)

        01.12.2015 10:48:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler