Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFASPOR'DAN TWİTTER TAKİPÇİLERİNE FORMA

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfaspor, kulübün resmi Twitter sayfasını takip eden 11 taraftara forma hediye edileceğini duyurdu.

        Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Şanlıurfaspor'un resmi Twitter sayfası olan twitter.com/Sanliurfaspor sayfasını takip eden taraftarlara 11 adet orijinal Şanlıurfaspor forması verileceği belirtildi. Sarı-yeşilli ekip, taraftarlara büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor. @Sanliurfaspor sayfasını takip ederek sayısını arttırmayı planlayan kulüp yönetimi, çeşitli aktivite ve hediyelerle taraftarını sevindirmek istiyor.

        Öte yandan yine bir sürprize imza atmak isteyen sarı-yeşilli kulüp, önümüzdeki günlerde ise takipçilerinin Teknik Direktör ve futbolcularla birlikte yemek yeme şansı yakalayacağını bildirdi.

        (Şİ-Y)

        01.12.2015 10:55:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler