Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DEVLET SANATÇISINDAN EXPO ALANINA JAKARANDA AĞACI

        - DEVLET SANATÇISI PİYANİST GÜLSİN ONAY, EXPO 2016 ANTALYA SERGİ ALANINA AĞAÇ DİKTİ

        ANTALYA (İHA) - Expo 2016 için "Muhteşem" yorumunda bulunan Piyanist Gülsin Onay, kendi adına diktiği ağaca sarılarak poz verdi.

        Bugüne kadar 5 kıtada 70 ülkede konser veren Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay, 16. Uluslararası Piyano Festivali için geldiği Antalya'da EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nı ziyaret etti. Proje ve alan hakkında bilgi alan Onay, dünyanın pek çok ülkesine gittiğini ancak bu boyutlarda bir alan ve bu boyutta bir yatırım görmediğini söyledi. Projede yer alan ana salonu 5 bin kişilik Kongre Merkezi içerisinde orkestra çukuru bulunduğunu ve 5 bin kişi kapasiteli büyük amfi tiyatronun da konserler için kullanılacağını öğrenen Onay, bu sahnelerle yakından ilgilendi ve beğenisini dile getirdi. Proje için "muhteşem" yorumunda bulunan Onay, ülke bahçelerinin bulunduğu alana kendisi adına jakaranda ağacı dikti. Ağaca isim etiketini bağlayan sanatçı, daha sonra toprak atıp can suyu verdi.

        Yeşili ve doğayı çok sevdiğini söyleyen ünlü piyanist, ağacına sarılarak fotoğraf çektirdi.

        (AÇ)

        01.12.2015 11:03:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler