Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'DEN TARIMA CAN SUYU

        - DEMİRCİLİ ÇİFTÇİ SEBZE YETİŞTİREBİLECEK

        KAMİL AKYOL

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilçelerde tarıma destek sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler tarafından Demirci'nin mahalelleri Elek ve Yarbasan'da damla sulama sistemi döşendi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi tarıma desteğini sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Demirci'nin 2 mahallesinde yer alan tarım arazilerine damla sulama sistemi döşendi. Proje kapsamında ekipler 6253 metrelik damla sulama sistemi döşendi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından döşenen damla sulama sistemiyle kuru tarım yapan çiftçiler, sulama ile birlikte kiraz ve sebze ekebilecekler. Yapılan proje ile kalkınacak 48 çiftçi ailesinin yaklaşık 420 bin TL gelir artışı bekleniyor. Kuru tarımdan yapılan proje sayesinde suluma yoluyla tarıma geçen çiftçiler Başkan Cengiz Ergün'e hizmetleri işin teşekkür ettiler.

        (SC-Y)

        01.12.2015 12:03:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler