Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MOTOSİKLET TUTKUNLARININ BOVLİNG HEYECANI

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın motosiklet tutkunları, Piazza'nın düzenlediği bovling turnuvasında bir araya gelerek farklı bir alanda mücadele etmenin keyfini yaşadı.

        Güneydoğu Anadolu'da motosiklet kültürünü yaşatma hedefiyle yola çıkanları aynı çatı altında buluşturan Motogap kulübünün üyeleri, Şanlıurfa Piazza AVM'deki bovling salonunda organize edilen turnuvaya katıldı. Usta motorcular, yeteneklerini bovlingte sergilemek üzere birbirleriyle kıran kırana yarıştı. Labutları devirmek için topları ardı ardına yuvarlayan motosiklet tutkunları galibiyet hırsı ile turnuvada büyük heyecan yaşadı.

        Motogap üyeleri, keyif dolu etkinliğin sonunda kendilerine ev sahipliği yapan Şanlıurfa Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ederek, program sonunda günün anısına aile fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

        (Şİ-SD-Y)

        01.12.2015 13:17:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler