Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR SARICAKAYA YOLLARINI YENİLİYOR

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsü kazanmış köy yollarında yapmış olduğu yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesi Sarıcakaya ilçesine bağlı Kapukaya, İğdir, Beyköy, Düzköy mahalleleri arasındaki yolda çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış gelmeden önce ilçelerde ve kırsaldaki yol yapım, bakım-onarım çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri son olarak, Kapukaya, İğdir, Beyköy, Düzköy arasındaki yolda altyapı çalışmalarına bağlı olarak zemin iyileştirmesi yapıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu yol çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, kış gelmeden yol çalışmalarını başlatma talimatı veren ve mağduriyetlerini gideren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ettiler.

        (İHA-KÇ)

        01.12.2015 14:57:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler