Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BUSMEK KURSİYERLERİ LEZZETLER GEÇİDİNDE

        - BUSMEK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ KURSİYERLERİ İSTANBUL KONGRE MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN SİRHA İSTANBUL 2015'E KATILDI

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), Mesleki Eğitim Merkezi yiyecek içecek hizmetleri kursiyerleri, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Sirha İstanbul 2015'e katıldı.

        BUSMEK Mesleki Eğitim Merkezi Endüstriyel Mutfak Bölümü öğretmen ve kursiyerleri, Sirha İstanbul 2015 Fuarı'nı ziyaret etti. Yiyecek içecek hizmetleri, restoran ve otel işletmelerinin Türkiye'deki büyük buluşması olan organizasyonda kursiyerler farklı ve eşsiz lezzetleri görme ve tatma imkanı buldu. 300'den fazla uluslararası marka ve firmanın yer aldığı fuarda ilham verici etkinlikler ve yarışmalar gerçekleştirildi. Birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı stantları ziyaret eden kursiyerler hazırlanan demo ürünleri de tatma fırsatı buldu.

        Kursiyerler fuar boyunca dünya mutfağından seçkin lezzetleri tatma imkanı bulurken aynı zamanda dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı gösterileri izledi. Organizasyona Türkiye'den Ali Ronay, Maksut Aşkar, Arda Türkmen, Kemal Demirasal, Yunus Emre Akkor, İtalyan Şef Danino ve dünyaca ünlü Alman şef Maximillon de yer aldı.

        (MŞ)

        01.12.2015 15:23:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler