Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FUAT SAKA İLE NİDA ATEŞ GÖNÜLLERE DOKUNDU

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği 'Nida Ateş ile Telden Dilden Gönülden' programına konuk olan Karadeniz müziğinin ünlü ismi Fuat Saka, sohbeti ve müziğiyle konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

        Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen, müzik ve sohbetin bir arada olduğu 'Nida Ateş ile Telden Dilden Gönülden' programına konuk olan usta sanatçı Fuat Saka, seslendirdiği parçalarla dinleyenleri coşturdu. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryumu'nda gerçekleşen konsere Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş ile çok sayıda sanatsever katıldı. Albümlerinden parçalar seslendiren Saka'ya, Nida Ateş de eşlik etti. Gitar, kemençe ve bağlamayla müzik resitali sunan ikiliyi, salonu tıklım tıklım dolduran müzik tutkunları dakikalarca ayakta alkışladı.

        Saka, müzik hayatından kesitler anlatırken, Karadeniz müzikleri ve enstrümanları hakkında da bilgiler verdi.

        (MŞ)

        01.12.2015 15:29:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler