Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEKİROĞLU VE ANAÇ, İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

        - AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI RUMİ BEKİROĞLU;

        - "MİLLETİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"

        M. MUTTALİP YALÇIN

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il genel meclis üyeleriyle grup toplantısında bir araya eldi.

        Parti binasında gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve AK Partili il genel meclisi üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda 2015 yılındaki çalışmalar masaya yatırılırken, 2016 yılında yapılması planlanan yatırımlar değerlendirildi.

        AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, il genel meclisi üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde Çorum'a en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

        7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde büyük bir fark olduğunu dile getiren Bekiroğlu, tüm teşkilatların seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalıştığını, bunun soncunda 7 Haziran seçimlerindeki 184 bin olan oylarını 1 Kasım'da 212 bin 500'e yükselttiklerini dile getirdi. Bekiroğlu, bu süreçte il genel meclis üyelerinin çalışmalarının da yadsınamayacağının altını çizdi.

        İl genel meclisinin sadece kırsal kesime hizmet götürmediğine dikkat çeken Bekiroğlu, meclisin şehrin tüm dinamiklerine hitap ettiğinin altını çizdi.

        Çorum'u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, AK Parti'nin milletten aldığı güçle yoluna devam ettiklerini, kendilerine olan teveccühü boşa çıkartmayacaklarını sözlerine ekledi.

        AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, 1 Kasım genel seçimlerinde kırsal kesimde elde edilen başarıda il genel meclis üyelerinin katkılarının büyük olduğunu söyledi. Kırsalda ve merkezdeki yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren Anaç, 2015 yılında yatırımlar için ciddi bir bütçe oluşturulurken, 2016 yılı yatırım programının da planlamasının yapıldığını hatırlattı.

        İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, seçim sürecinde birlikten kuvvet doğduğunu belirterek, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

        (MMY-BÖ)

        01.12.2015 16:09:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler