Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYHAN, İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

        FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, birim ziyaretleri kapsamında İşletme ve İştirakler Müdürlüğünü gezerek burada yürütülen çalışmalar hakkında şube müdürü Sami Tokmak'tan bilgi aldı.

        Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ayhan, "İlimizin lokomotif kurumu olan Sivas İl Özel İdaresi önemli başarılara imza atıyor. Biz kalabalık bir aileyiz, insanın var olduğu her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Makine parkı atölyemizde ve sahada gezici bakım aracıyla bin 500 kez araçların bakım onarımını yaptık. Atölyemiz, kurumumuzun ana karargahı. Atölyemizde araçlarımızın iyi çalışması için personellerimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Her geçen gün araçlarımız yenileniyor, buna rağmen kapanan beldelerden devredilen ve envanterimizde bulunan eski araçlara önemli müdahaleler yapılıyor. Bunun sebebi de sahada yoğun bir çalışma olmasıdır" dedi.

        2016 yılı karla mücadele için gerekli tedbirlerin alındığını ve kendi ustalarımızın marifetiyle yeni kar bıçaklarının üretildiğini dile getiren Ayhan, "İnşallah kışımız rahat geçecek, yolcularımız ulaşımlarını rahat bir şekilde yapabilecekler. Ben herkese gösterdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu emektar ekibin güçlü olması Sivas'a daha iyi hizmetlerin sunulması anlamına gelmektedir" diye konuştu.

        Sivas'ın her noktasında çalışma yaptıklarını kaydeden Ayhan, "İdaremizin her alanda yürüttüğü çalışmalar dikkate alındığında rekor bir düzeyde çalışma yılı oldu. İnşallah hedeflerimizi daha da artıracağız. Diğer yandan kurumumuz, makine ikmal binasını şehir merkezinin dışına çıkararak yeni bir ek hizmet binası ile makine ikmal binalarını inşa edip hizmet kalitesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.

        Programın sonunda Ayhan ve beraberindekiler günün anısına atölyedeki çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (UY-AÖ-Y)

        01.12.2015 16:30:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler