Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHAYKOR BARINAKLARI ZİYARET ETTİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da kısa adı (AKHAYKOR) olan Aksaray Hayvan Hakları Koruma Derneği, yönetim kurulu üyeleri, Ürgüp ve Avanos'ta faaliyet gösteren resmi ve özel hayvan barınaklarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Aksaray Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Avukat Yakup Zengin, Başkan Yardımcısı Meltem Acar, Veteriner Ulaş Dönmez, Sayman Mimar Metin Başpınar ve diğer üyelerden oluşan bir heyet ilk olarak Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Özel Ürgüp Bizim Köpekler Bakımevi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında yapılan incelemelerde bakımevinin çok temiz, tertipli olduğu ve hayvanların konaklama sırasında yatacakları yerden yiyecek ve içeceklerine kadar her ihtiyacının düşünüldüğü bir barınak gözlemlendi.

        (YC-AH-Y)

        01.12.2015 16:47:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler