Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN 1954 SPOR KULÜBÜ, VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINİ ZİYARET ETTİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret ederek, destek istedi.

        Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; Vali Mahmut Demirtaş'ın görev yaptığı süre içerisinde yaptığı hizmetlerle takdir toplandığını belirterek, "Spor alanında Sayın Valimizin her zaman desteğini gördük. Onun bize vermiş olduğu manevi desteğiyle üstlenmiş olduğumuz göreve daha sıkı bir şekilde sarılıyoruz. Takım olarak sezon başındaki sıkıntılarımız nedeniyle sezona iyi bir başlangıç yapamamıştık ancak son haftalarda üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. Taraftarımızda bir heyecan oluşmaya başladı. Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız maçta büyük bir taraftar kitlesini tribüne bekliyoruz. Sayın Valimiz de çok önemli bir programı olmazsa aramızda olacaklarını söylediler. İnşallah Pazar günü yeni bir galibiyetin sevincini her birlikte paylaşacağız. Kulübün tesis sorunun çözülmesi yönünde Sayın Valimizden tekrar destek istedik" diye konuştu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş; "Adıyaman'da spor en zor şeylerden birisi. Sıkıntı yaşadığımız konulardan birisi. Kaynak sıkıntısı yaşanmakta. Adıyaman 1954 Spor kulübü ilimizde spor anlamında yeni bir sayfa açmıştır. Her türlü fedakarlığı yapan Hüseyin Koç başkana ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bizlerde imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz, çalışacağız. Ben ilimizin bütün işadamlarına ve sivil toplum kuruluşlarına bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. İnşallah takımımız sezon sonunda şampiyon olup bir üst lige çıkacaktır. Ziyaretlerinden ötürü kulüp başkanı Hüseyin Koç ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Adıyaman 1954 Spor Kulübü heyeti daha sonra Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu ziyaret etti.

        Kulüp Başkanı Hüseyin Koç burada yaptığı konuşmada ise, "Bu yola çıkarken tek amacımız şehrimizi spor anlamında en iyi şekilde temsil etmekti. Bunun için her türlü çabayı ortaya koyduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu da bu sezon gerek aldığımız galibiyetlerde en samimi şekilde sevinçlerimize ortak oldu, gerekse taraftarlarımızın deplasman maçları için talep ettiği araçları tahsis ederek hep yanımızda oldu. Bunlardan dolayı tüm Adıyaman 1954 spor camiası adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün ki ziyaretimizin amacı da hem desteklerinden dolayı teşekkür etmek, hem takımımız hakkında bilgi vermek, hem de bazı eksiklerimiz için başkanımızın desteklerini arttırmasını istemekti. Tekrar hoşgörülerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her şeyden önce il oluşumuzun 61. yılında profesyonel ligde bir takımımızın olmaması Adıyaman'ımız adına oldukça üzücü bir durum. Ama hiç değilse profesyonel lige çıkabilecek, Bölgesel Amatör Ligde bir takım ile temsil ediliyoruz. Bu takımımızın da özellikle son haftalarda ardı ardına elde ettiği galibiyetlerle üst sıralara yerleşmesi bizi oldukça memnun etmiştir. Biz spora yakından ilgi duyan bir toplumuz. Adıyaman halkını temsil eden bir belediye olarak da, Adıyaman 1954 Spor'a elimizden geldiği kadarıyla maddi ve manevi destek sağlamak azmindeyiz. İnşallah bu desteklerimiz artarak devam edecektir. Hem belediye imkanlarından, hem de dışarıdan gönüllü hayırseverlerden sağlayacağımız katkılarla Adıyaman 1954 Spor'un bundan sonraki yolunun açılmasına ve üst liglere tırmanmasına bizlerde katkı sunarız inşallah. Bizleri ziyaret eden Başkan Hüseyin Koç'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AHM)

        01.12.2015 17:00:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler