Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 BİN ÖĞRENCİYE AYAKKABI DAĞITTI

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından Adıyaman'da, maddi durumu zayıf olan yaklaşık 3 bin öğrenciye ayakkabı dağıtıldı.

        Adıyaman Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından Adıyaman'da ve ilçelerinde bulunan ilköğretim okulların da eğitim gören maddi durumu zayıf olan yaklaşık 3 bin öğrenciye ayakkabı dağıtıldı. Ticaret Borsası Başkanlığında düzenlenen ayakkabı dağıtım törenine, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, okul öğretmenleri ile ayakkabı alacak öğrenciler katıldı. Yeni ayakkabılarını Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat'tan alan öğrencilerin sevinçleri yüzlerine yansırken, Başkan Mahmut Fırat, yapılan yardımların her yıl yapıldığını maddi durumu zayıf olan öğrencilere mont, ayakkabı, kıyafet gibi yardımların yapıldığını belirtti. Başkan Mahmut Fırat, "Her yıl geleneksel olarak maddi durumu zayıf olan öğrencilerimize ayakkabı, mont ve kıyafet gibi ihtiyaç malzemeleri dağıtıyoruz. Amacımız maddi durumu zayıf olan öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebzede olsa destek olabilmektir. Bugün burada maddi durumu zayıf olan yaklaşık 3 bin öğrencimize ayakkabı yardımı yapıldı. Çocuklarımız da oldukça mutlu oldu onlarla beraber bizler de mutlu olduk. Bu yardımlarımız her yıl geleneksel olarak devam edecektir. Mont, ayakkabı ve kıyafet gibi yardımlarımızla öğrencilerimizin eğitimlerine azda olsa destek olabilme çabası içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

        (CK-SD-Y)

        01.12.2015 17:27:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler