Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ DOSTU BAŞKAN

        - BAŞKAN KILINÇ, "ENGELLERİ KALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Kılınç, mesajında, Köşk'te hiçbir ferdin kendisini yalnız, ötelenmiş, itilmiş hissetmesini istemediklerini belirterek, ihtiyaç durumuna göre vatandaşlarımıza bu güne kadar 13 akülü, 12 tekerlekli sandalye olmak üzere 24 engelli aracını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam etmekte kararlı olduklarını söyledi. Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu ifade eden Kılınç, şöyle konuştu: Köşk Belediyesi olarak 'Engelleri Kaldıralım Projesi' kapsamında çok yol aldık ve şükürler olsun ki bu güne kadar engelli ve ihtiyaç sahibi bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek çalışmalarımızla bu doğrultuda hareket etmeye özen gösterdik."

        Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, engellilerin karşılaştığı sorunların çözümü için var güçle çalıştıklarını dile getiren Kılınç, Engellilerin sosyal hayata uyum sağlaması, her türlü haktan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için belediye olarak ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ev engelli vatandaşlarımızı tek tek tespit ederek yürütmüş olduğumuz proje kapsamında ihtiyaç durumuna göre gerek akülü gerekse tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını hızlı bir şeklide temin ederek, bu gün Köşk'te engel yok diyebiliyoruz" dedi.

        Sağlıklı, huzurlu ve yaşanabilir bir Köşk istediklerini belirten Kılınç, mesajını şöyle sürdürdü: "Altı Eylül'den Serdaroğlu'na, Çarşı Mahallesinden Soğukkuyu'ya, Akçaköyden Baklaköy'e, Çiftlik Mahallesinden Cumadere'sine, Karatepe'den Kızılcayer Mahallesinde kadar tüm çalışmalarımızı insan odaklı politikalarla, istisnasız, ilçemizin bütün mahallelerini kucaklamaya özen göstererek çalıştık. Bu güne kadar 13 akülü, 12 tekerlekli sandalye olmak üzere 24 engelli aracını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Halkımız için çalışmaya, Köşk ile diğer ilçelere örnek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde toplumsal sorumluluğu ve duyarlılığı arttırması temennisiyle Köşk'te ve ülkemizde yaşamakta olan her türlü engeli aşarak, azim ve kararlılıkları ile bizlere örnek olan engelsiz tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunarım."

        (MB-İK-Y)

        02.12.2015 09:31:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler