Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASA TENİSİ MİNİKLER GRUP YARIŞMALARI MERSİN'DE YAPILDI

        MERSİN (İHA) - Mersin'in, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası 'Masa Tenisi Minikler D-Grubu Yarışmaları'na ev sahipliği yaptı.

        Masa Tenisi Minikler Grup Yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Servet Tazegül Spor Salonu'nda 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi. Yarışmalar 13 il, 35 takımdan 45 erkek, 60 kız olmak üzere 105 minik sporcunun katılımı ile tamamlandı. Mersin, Kütahya, Çorum ve Eskişehir'de yapılan grup elemelerini geçen 1 Ocak 2003 ve sonrası doğumlu lisanslı sporcular, Mersin'deki grup yarışmalarında kıyasıya mücadele etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Bayram ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Musa Güner verdi.

        (KYM-Y)

        02.12.2015 10:08:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler