Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KORKULARINIZDAN KURTULUN!

        ERZURUM (İHA) - Dr. Gönül Ateşsaçan, "Bilinçaltınızda, yaşadığınız tüm olaylar, geçmiş yaşamlar, sizde bıraktığı düşünceler, inançlar,duygular ve bunların sizdeki kodlamaları yer alır. Unutmayın ki, bilinçli olarak istediğimiz değil, bilinçaltımıza attıklarımız ve inandıklarımızla hayatımızı oluşturuyoruz" dedi.

        Hayatımızı bilinçli zihnimizden çok bilinçaltı zihnimizin yönlendirdiğini anlatan Dr. Ateşsaçan, "Kısaca yaşamımızı yüzde 10 bilincimiz (zihnimiz), yüzde 90 bilinçaltımız yönetir. NASA bilim adamlarından Dr. Bill Nelson'ın geliştirdiği 'Manyetik Biyorezonans Yöntemi' ile tüm duygu ve düşüncelerin kayıtları alınarak, olması gereken doğru frekansa getiriliyor ve böylelikle sizde var olan tüm duygu ve düşüncelerin frekansları saptandıktan sonra öfke, korku , kızgınlık gibi kötü anılarınız silinir yerine pozitif söylemler, hayaller ve bilinçaltı inançları yerleştirilir" diye konuştu.

        "Bilinçaltı çözülmemiş olumsuz duygulara bağlı hatıraları bastırmakla görevlidir" diyen Dr. Gönül Ateşsaçan, "Hatıra dokunulmamış duyguyla çözülene kadar bastırılır. Bastırılan olumsuz duygular vücuda hapsolmuştur ve birçok durumda vücuttaki sinir yollarının akışını engelleyecek bariyerler oluşturabilir. Günümüzde farklı bilinçaltı teknikleri kullanılmaktadır: Hipnoz, alfa frekansı, subliminal vb tedaviler ile irade safdışı bırakılır ; bireyin lehine işlemesi gereken zihnin, bireyin aleyhine işlemesine neden olan, kalıplaşmış negatif bilinçaltı kalıplarına alternatif pozitif söylemler, hayaller ve bilinçaltı inançları yerleştirilir" dedi.

        Dr.Gönül Ateşsaçan tarafından da uygulanan ,'Manyetik Biyorezonans Yöntemi' ile bilinçaltındaki yerleşik olumsuz hayallerin tersi yönündeki hayaller güçleniyor ve bilinçaltı olumsuz kalıpları, olumlu kalıplarla değişiyor. Bu nedenle korku, kaygı, bırakıp kaçma vb negatif duyguların yerini pozitif duygular alıyor.

        (ERZ-AT-Y)

        02.12.2015 11:31:13 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler