Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMULAŞ'TA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.'de tramvayların bakım ve onarım hizmetlerini yürüten teknik ekibe, CNR marka tramvayların cer ve fren kontrol üniteleriyle ilgili eğitim verildi.

        Tramvayların güvenli şekilde hizmet verebilmesi için düzenli ve sürekli olarak gerçekleştirilen bakım faaliyetlerinin önemi büyük. Bu kapsamda Samulaş A.Ş.'de gerçekleşen eğitime Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Müdürlüğü'nde görevli mekanik ve elektrik bakım teknik ekibi katıldı.

        2014 yılı başında hizmet vermeye başlayan 5 CNR marka beş tramvaya ait cer ve fren kontrol üniteleri eğitimleri teorik ve pratik olarak 2 gün sürdü. CNR firması Sistem Mühendisleri Cao Zeqian ve Wang Xuefeng tarafından verilen eğitime Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Müdürlüğü'nde görevli mühendis, formen ve teknik personelden oluşan 16 kişi katıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        02.12.2015 14:07:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler