Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NTO'DA TEHLİKELİ MADDELERİN KARAYOLUYLA TAŞINMASI VE ADR MEVZUATI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

        GAZİANTEP (İHA) - Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik ve ADR Mevzuatı hakkında bilgilendirme toplantısı Nizip Ticaret Odası'nda düzenlendi.

        Düzenlenen toplantıda, Karataş Danışmanlık firmasından Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı ve Eğitmen Serkan Özkan ile Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Ahmet Karataş tarafından katılımcılara, ülkemizin 2010 yılında taraf olduğu, Tehlikeli Maddelerin Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına ilişkin Avrupa Anlaşması (ADR) 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiştir. Sadece tehlikeli maddeleri taşıyanları değil aynı zamanda tehlikeli madde üreten, depolayan ve ambalajlayanları da yakından ilgilendiren yeni yönetmeliğin uygulanması konusunda, 'Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik, ADR Mevzuatı ile ADR tehlikeli madde TMFB ,TMGD kavramları, tehlikeli madde taşımacılığında taraflar ve yükümlülükleri, muafiyetler, yaptırımlar, ADR'ye uygun işaretleme ve ambalajlama" hakkında sunum eşliğinde toplantıya katılanlara bilgi verildi.

        (SD-Y)

        02.12.2015 14:35:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler