Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLER YETİŞTİRDİ ŞEHZADELER DİKTİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : AYKUT YENİÇAĞ

        KAMERA : AYKUT YENİÇAĞ

        MANİSA (İHA) - Manisa'da İş Eğitim Merkezi'nin engelli öğrencileri tarafından yetiştirilen çiçekler Manisa Şehzadeler Belediyesi tarafından satın alınarak parklara dikildi.

        Manisa Şehzadeler Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı proje kapsamında İş Eğitim Merkezi'nin engelli öğrencileri tarafından yetiştirilen çiçekleri satın alarak Manisa parklarına dikiyor. Engelli öğrenciler tarafından yetiştirilen çiçekler düzenlenen törenle Manisa Şehitler Mahalle Muhtarlığı yanında bulunan parka dikildi. Törene katılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, engelli öğrencilerle birlikte çiçekleri toprağa dikti. Törende konuşan Çelik, Bu gün parklarımızı değerli yavrularımızın değerli çiçekleriyle süslemenin gururunu yaşıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak bu güne kadar engellilerimize hep destek olmaya çalıştık. Oyun gruplarıyla parklarımızı donattık. Engellilerimize yönelik pozitif ayrımcılık yaptık. Onlarla ilgili istihdamlarla ilgili çalışmalar yaptık. Kent Konseyimizin Engelliler Meclisi var. Başkanı var. Ben tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca bir müjdeyi de veren Çelik, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde dile getirdiği bir konu var. Engelli Yaşam Merkezleri. Türkiye'de 4 tane pilot bölge seçildi. Bunlardan biri de Manisa. Ben Sayın Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Tören boyunca engelli öğrenciler, özenle yetiştirdikleri çiçekleri parkın belirlenen alanlarına dikti.

        (AY-Y)

        02.12.2015 15:00:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler