Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'TA KAR YAĞIŞI

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini gösterirken, maddi hasarlı kazaların yanı sıra yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçlar oldu.

        Tokat'ta öğle saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonucu Tokat-Sivas il sınırı Çamlıbel Geçidi'nde Karayolları ekipleri çalışma yaptı. Yolda kalan TIR'ların kurtarılması için çalışma başlatıldı. Geyras Mahallesi'nde zincir uygulaması yapan Bölge Trafik ekipleri zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların yola çıkmasına izin vermedi. Ağır tonajlı araçlar ise bekletilmeye başladı. Başçiftlik, Almus, Artova, Yeşilyurt, Sulusaray ilçeleri beyaza büründü. Yeşilyurt ilçesine bağlı Çırdak köyünde ise yoğun kar yağışı nedeniyle yoldan çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi. Kaza maddi hasarla atlatıldı.

        (Nİ-SLH-Y)

        02.12.2015 15:04:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler