Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FORUM ERZURUM'DA HEDİYELER HAVADA UÇUYOR

        ERZURUM (İHA) - Forum Erzurum; çeyrek altından, tablete, hediye çeklerine yüzlerce hediye için ziyaretçilerini 7-13 Aralık tarihleri arasında kurulacak 'Hediye Kabini'ne bekliyor.

        Forum Erzurum'da yer alan mağazalardan 200 TL ve üzerinde alışveriş yaparak kampanyaya katılacak ziyaretçiler, Hediye Kabini'ne girerek gönüllerinden geçen hediyeyi kazanmaya çalışacak.

        Forum Erzurum, ev sahipliği yaptığı eğlenceli ve kazandıran etkinliklere bir yenisini ekliyor. 7-13 Aralık tarihlerinde alışveriş merkezi içerisine kurulacak 'Hediye Kabini' Forum Erzurum ziyaretçilerine yüzlerce hediye vermeye hazırlanıyor.

        Belirtilen tarihler arasında Forum Erzurum'da bulunan mağazalardan tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, 'Hediye Kabini'nin içerisine girerek havada uçuşan sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

        Kampanya noktasına gelip alışveriş fişlerini ibraz eden ziyaretçiler, Hediye Kabini'ne girerek tabletten ,parfüme sinema biletinden hediye çeklerine kadar yüzlerce hediyeden birini kazanma fırsatı yakalayacak.

        (ERZ-AT-Y)

        02.12.2015 16:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler