Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MOTOSİKLET UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekipleri, trafiğe uygun olmayan motosikletleri toplamaya devam ediyor.

        Trafik Denetme ve Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşık bir yıl önce kurulan sivil trafik timleri, trafiğe uygun olmayan motosikletlerin peşini bırakmıyor. Trafiğe uygun olmayan ve uygunsuz şekilde ilerleyen motosikletler, sivil trafik timleri tarafından takibe alınarak yakalanıyor. Timler, uygunsuz motosikletlerin sık olarak kullanıldığı güzergahlarda uygulama gerçekleştiriyor. Yaya vaziyette uygulama yapan sivil trafik timleri, trafiğe uygun olmadığı belirlenen motosikletlerin sürücülerini araçtan indiriyor ve motosiklet üzerinde incelemelerde bulunuyor. Trafiğe uygun olmayan motosikletler, gerekli işlemlerin ardından çekici ile araç garajına çektiriliyor.

        (CK-SD-HA-Y)

        02.12.2015 16:17:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler