Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIZILAY'DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 25 BİN PARÇA KIŞLIK KIYAFET YARDIMI

        - KIZILAY'DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 7 TIR DOLU KIYAFET GÖNDERİLDİ

        ABDULLAH ASLAN

        ERZİNCAN (İHA) - Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığının koordinesinde ve Erzincan Kızılay Şube Başkanlığının da katkıları ile Suriye'de bulunan Bayırbucak Türkmenlerine yardım çalışması düzenlendi.

        Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım nezaretinde gerçekleştirilen yardım çalışmasına, Erzincan Kızılay Şube Başkanı Halim Ferit Bayata'nın da katkılarıyla 25 bin parça kışlık, bay, bayan ve çocuk kıyafeti gönderiliyor. 7 TIR ile Bayırbucak Türkmenlerinin yaşadığı bölgeye gönderilecek olan yardımlar, Kızılay personelleri aracılığı ile Türkmenlere dağıtılacak.

        Gerçekleştirilen yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren Kızılay Erzincan Şube Başkanı Halim Ferit Bayata, "Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın koordinesinde Bayırbucak Türkmenlerine yönelik bir yardım kampanyası düzenlendi. Bizlerde Erzincan Şubesi olarak bu yardım faaliyetine katkıda bulunduk. Bayırbucak'ta bulunan Türkmenlere yaklaşan kış ayları öncesi kışlık giyecek desteğinde bulunduk. 7 TIR ile bölgeye gönderilecek olan yardım malzemeleri, Kızılay personeli tarafından Türkmenlere dağıtılacak." Dedi.

        (AA-AT-Y)

        02.12.2015 16:18:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler