Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKÇEKMECE ÇİFTÇİSİNE MODERN SATIŞ TEZGAHI

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Menekşe mevkiinde tarlalarında ürettikleri sebze ve meyveleri satan çiftçilerin tezgahlarını inceleyerek, yeni bir düzenleme yapılması talimatını verdi.

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece-Çatalca yolu Menekşe mevkiinde kendi ürettikleri meyve sebzeleri yol kenarına kurdukları tezgahlarda satan çiftçilere yeni bir düzenleme yapılacağının müjdesini verdi. Büyükçekmece'de tarımla uğraşan ve kendi yetiştirdiği ürünleri kendi tarlasının kenarında satmak isteyen vatandaşı mağdur etmeyeceklerini belirten Başkan Akgün, Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından hazırlanacak proje ile meyve-sebze tezgahlarının tek tip olacağını açıkladı.

        DIŞARIDAN GELEN SATIŞ YAPAMAYACAK

        Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ''Kendi tarlasının üzerinde kendi ürettiği ürünü satmak isteyen çiftçimize, trafiği etkilememek kaydıyla tarlasının iç kısmına tezgah kurmalarına izin verilecek. Yapılacak olan tezgahlar tek tip olacak ve belediyemiz tarafından tasarlanacak. Satış yapan her tezgah sahibi de gereken belgelerini alacak. Böylelikle burada üretim yapmayan, tarlası bulunmayan kişilerin tezgah kurup satış yapmasının önüne geçilecek. Sizin emek sarf ederek ürettiğiniz ürünlerin sağlıklı bir biçimde halkımıza ulaşabilmesi adına belediye olarak biz de size gerekli desteği vereceğiz'' dedi.

        (HÇ-CC-Y)

        02.12.2015 16:47:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler