Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        150 ÖĞRENCİ SİNEMA VE OYUN PARKINA GÖTÜRÜLDÜ

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da polis, "Yarınlarımız Çocuklarımız"' projesi kapsamında 150 ilkokul öğrencisini sinemaya ve oyun parkına götürerek, eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

        Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, "Yarınlarımız Çocuklarımız" projesi kapsamında başlattığı etkinliklerini sürdürüyor. Dezavantajlı mahallelerde, maddi imkanları kısıtlı ve suça sürüklenme riski taşıyan 150 ilkokul öğrencisi polis abla ve ağabeyleri tarafından ilk önce sinemaya ardından da oyun parkurlarına götürüldü. Gönüllerince eğlenen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

        Polisle, çocukların sosyal birlikteliğinin amaçlandığı projenin, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından desteklendiği bildirilirken, benzer faaliyetlerin devam edeceği kaydedildi.

        (HİV-MP-Y)

        03.12.2015 13:44:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler