Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK MİLLETVEKİLİ BÜLENT TURAN, ÇARŞI ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

        - TURAN, KAHVALTIDA ÖĞRETMEN KONUK EVİ'NİN MÜJDESİNİ VERDİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : UTKU YAŞAR CÜCE

        KAMERA : UTKU YAŞAR CÜCE

        ÇANAKKALE (İHA) - Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili ve Av. Bülent, tarihi Aynalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.

        Beraberindeki heyetle birlikte çarşı girişinde kurulan sofrayla kahvaltı eden Turan, her fırsatta Çanakkale'ye gelerek halkın ve esnafın yanında olduğunu belirtti. Esnaf adına kısa bir konuşma yapan Aynalı Çarşı Yönetimini Başkanı Neslihan Ar, Milletvekili Turan'a teşekkürlerini iletti.

        Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Turan, "Esnaf çocuğu olarak, elimizden geldiği kadar esnafımızla zaman geçirmeye çalışıyoruz. Seçim bitti, ilk resmi ziyaretimizi dün itibariyle yaptık. Bugün ilk fırsatta Aynalı Çarşı hemşerilerimizle ve çalışanlarımızla biraraya geldik. Böyle mütevazi bir kahvaltıda sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Elimizden geldiği kadar, parti ayrımı olmaksızın, ideoloji ayrımı olmaksızın buraları ayağa kaldırmak istiyoruz. Bir memlekette esnaf ne kadar kuvvetliyse, huzur o kadar fazla olur diye düşünüyorum. Esnaf ne kadar bereketliyse, istihdam alanı o kadar rahattır. O yüzden, esnafın huzurlu olmadığı bir toplumunda rahat olmayacağını düşünüyorum" dedi.

        ECEABAT ÖĞRETMEN KONUK EVİ MÜJDESİ

        Konuşma arasında birde Çanakkale'nin Eceabat ilçesi için bir de müjde veren Turan, "Eceabat'ta daha çok öğretmen, öğrenci ve memurların kullanabileceği konuk evi inşaatı vardı. Bu inşaat bir takım imkansızlıklardan dolayı yarım kalmıştı. İki gün önce ilgililerle biraraya gelerek toplantı yaptık. 6 trilyon kadar parasını bulduk. O inşaatı bitireceğiz. Bunu niye söylüyorum, orası günü birlik gelen ziyaretçinin kalmasını sağlayacak olan bir yer. Çünkü o insanlar sabah geliyorlar şehitliği gezip, akşam dönüyorlar. Ama o imkanlar verildiği zaman, kalma imkanı daha rahat olacağı için iki üç gün burada kalacaklar. Daha fazla turist demek, daha fazla enerji demek ve bizim esnafımızın daha rahat etmesi demek. Elimizden geldiği kadar sahil düzenlemesi, oranın açılması ve yeni otellerin yapılması gibi bir takım ekstra tedbirlerle beraber esnafımıza daha fazla müşteri gelmesi için bizlerde çalışacağız" diye konuştu.

        (UYC)

        03.12.2015 13:51:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler