Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATB BAŞKANI ÇANDIR AGC'Yİ ZİYARET ETTİ

        ANTALYA (İHA) - Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

        ATB Başkanı Ali Çandır, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yeni oluşan yönetim kuruluru üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Çandır, Antalya'da görev yapan medya mensuplarının özellikle kent tanıtımı açısından çok önemli görevler üstlendiğini söyledi.

        BAŞARI BİZİ SEVİNDİRİYOR

        AGC'nin kamu yararına gerçekleştirdiği faaliyetlere dikkat çeken Çandır, "Antalyalı medya mensupları kentimizin başarısı konusunda sürekli yeni projeler üretiyor. Bu projelerin mimarı olarak da her zaman karşımızda AGC'yi buluyoruz. Bu başarı sadece medya sektörünü değil, bu sektörün dışında bulunan tüm kurumları sevindiriyor" diye konuştu.

        İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

        AGC Başkanı Yeni ise ziyareti dolayısıyla Çandır'a teşekkür etti. Yeni, "Cemiyetimizin çalışmalarını takip eden ve yeri geldiğinde desteklerini esirgemeyen ATB Başkanı Çandır ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz kent adına çalışan, emek veren kişi ve kurumlarla her zaman işbirliğine hazırız. Bu tavrımız bundan sonraki süreçlerde de devam edecek. Biz proje geliştiren ve uygulayan bir cemiyet olmayı sürdüreceğiz."

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.12.2015 13:54:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler