Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOTO ÜYELERİNE, İNDİRİMLİ İLKYARDIM EĞİTİMİ

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Ticaret Odası, oda üyesi işletmelere "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" kapsamında alınması gerekli olan ilkyardım eğitimini indirimli verecek.

        Oda üyesi işletmelerde görev yapacak ilkyardım personelinin eğitimlerini indirim avantajıyla almasını sağlamak için projeler yürüten Kocaeli Ticaret Odası, G&K Selen İlkyardım Eğitim Merkezi ile işbirliği yaptı. Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleşen törenle uygulamaya alınan protokolü KOTO adına Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Berna, G&K Selen İlkyardım Eğitim Merkezi adına da Mesul Müdürü Hilmiye Bişiren imzaladı.

        KOTO Genel Sekreter Vekili Figen Dilaver'in de hazır bulunduğu protokol töreninde kurum hakkında detaylı bilgi sunan Hilmiye Bişiren, "G&K Selen İlkyardım Eğitim Merkezi, Sağlık Bakanlığı onaylı eğitim veren, yetkili bir merkezdir. Türkiye'de ilkyardım eğitimlerinin temelini atan ve geliştiren, uzun yıllar işin mutfağında ve denetiminde rol almış, profesyonel uzman eğitimci kadrosu ile çalışmaktadır. Eğitimlerimiz kişi ve kurum kültürleri baz alınarak, İnteraktif erişkin eğitim teknikleri kullanılarak, bol uygulamalı ve uygun senaryo çalışmaları ile desteklenmektedir" ifadelerini kullandı.

        (DA-GY-Y)

        03.12.2015 14:06:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler