Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEZİTLİ BELEDİYESİ ENGEL TANIMIYOR

        - MEZİTLİ BELEDİYESİ VE MERSİN BABİL LİONS KULÜBÜ İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZEHRA GÜROL ENGELSİZ PARKI'NIN AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

        MERSİN (İHA) - Mezitli Belediyesi ve Mersin Babil Lions Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Zehra Gürol Engelsiz Parkı'nın açılışı törenle yapıldı.

        İlçede yaşayan engeli vatandaşların yüzünü güldürecek yeni bir projeye daha imza atan Mezitli Belediyesi, engelleri ortadan kaldıran ve ilçede bir ilk olma özelliğini taşıyan 'Engelsiz Parkı'nı hayata geçirdi. Mersin Babil Lions Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen proje, Viranşehir Mahallesi'nde hizmete girdi. Parkın adına, 15 Mart 2015 tarihinde yaşamını yitiren Türkiye Lions Kulüpleri 118-U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni, eczacı Zehra Gürol'un adı verildi.

        Mersin Altı Nokta Körler Derneği üyelerinin de katıldığı açılışta, dernek üyelerinden Enver Bayram, Neslihan Bayram ve Mevlüt Som davetlilere müzik dinletisi sundu. Bunun yanı sıra duyarlı vatandaşlar tarafından bağışlanan 3 adet tekerlekli sandalye davetliler arasında bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hediye edildi.

        Açılışta konuşan Babil Lions Kulübü Başkanı Ayşe Göktaş, "Bugün aramızda olmayan Zehra Gürol yönetmenimizi burada bir kez daha anıyoruz. Kendisine kulübümüzün kuruluş gecesinde verdiğimizi sözü tutuyoruz. Görevimize emsal oluşturan bu parkımızı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan sayesinde açtık ve zoru başardık. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

        Mezitli'de örgütlenmenin üzerinde durduklarını altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise "Mezitli'de yaptığımız her hizmetle engelleri aşmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. İlçemizde yapılan binalarda engelli vatandaşlarımız için gerekli önlem alınmasını sağlıyoruz. İlçemizde engelli vatandaşlara engel tanımadan yaşamalarını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Babil Lions Kulübü'nün bu çalışmasının tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

        (HSK-Y)

        03.12.2015 14:11:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler