Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZEL ÇOCUKLAR ATAKUM'DA EĞLENDİ

        - ATAKUM BELEDİYESİ'NDEN 3 ARALIK KUTLAMASI

        SAMSUN (İHA) - "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Engellilerimize yönelik projelerimizi, yine engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle birlikte belirliyoruz" dedi.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Altınkum Özel Eğitim Uygulama Okulu, Fahriye-Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu, İlkışık Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu Özel Uygulama Sınıfı öğrencilerinin katılımıyla etkinlik düzenleyen Atakum Belediyesi, özel çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

        Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile özel çocukların velileri ile öğretmenleri katıldı. Engellerin aşılması noktasında üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu bilinçle hareket ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Engelli vatandaşlarımızın engellerini aşmaları için herkesin üzerine bir sorumluluk düşüyor. Bu anlamda yerel yönetimler olarak üzerimizdeki sorumluluğun bilincinde hareket ediyor. Bugün burada bir araya geldiğimiz özel çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmaları için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Bu anlamda sorumluluk sadece ailelerinde ya da öğretmenlerinde değil, hepimizde. Bu sorumluluktan kaçmak, özel çocuklarımızı görmezden gelmekle bir yere varılamaz. Biz Atakum Belediyesi olarak, tüm engel gruplarıyla birlikte hareket ediyoruz. Engellilerimize yönelik projelerimizi, yine engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle birlikte belirliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Atakum Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik ve gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür eden Altınkum Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İrfan Yetik, "Çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Bu etkinliği düzenleyen ve farklı okullardan özel çocukları böylesi özel bir günde buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Engellilere yönelik çalışmalarını, samimiyetini yakından takip ediyor, takdir ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmaların ardından özel çocuklarla birlikte pasta keserek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        (SAM-SLH-Y)

        03.12.2015 14:13:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler