Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYRAMİÇ CHP OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

        SEDEF TOPÇU

        ÇANAKKALE (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç ilçe örgütü olağan genel kurulunu yaptı. Tek listenin yer aldığı kongrede mevcut başkan Eyüp Gündüz tekrar seçildi.

        Divan Başkanlığını CHP il Başkanı Hamza Karagöz'ün yaptığı kongre Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılan 67 delegeden 59 unun kullandığı geçerli oylarla tekrar göreve getirilen gündüzün listesinde Samet Bilgili, İbrahim Demirtaş, Ceyhan Göçgen, Eşref Güler, Seçil Güneri, Selçuk Kocatepeli, Ulaş Odabaşı, Osman Sümer, Osman Fahri Öngen, Seyhan Palaz, Zeki Sezer ve Necati Taşan seçildi. Ayrıca delegeler 37 il delegesinin belirlenmesi için de oy kullandı.

        Kongreye katılan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan partilerindeki delege ve üye kayıt sisteminde değişiklik yapılması gerektiğini ifade etti. Mutan, hükümet politikalarını da eleştirerek, Türkiye'nin tarım ülkesi olmasına rağmen kuru tarım ürünlerinin dahi ithal edildiğini söyledi.

        Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise kongrede yaptığı konuşmada kendisinin de Bayramiçli olduğunu ifade ederek Kazdağları'nın önemine değindi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongreye CHP delegeleri ve parti üyeleri, CHP eski milletvekili Ali Sarıbaş, CHP Parti Meclisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, cevre ilçelerin ilçe başkanları ve davetliler katıldı.

        (GD)

        03.12.2015 14:14:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler