Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLERLE YÜRÜDÜLER

        DÜZCE (İHA) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Düzce'de engelli öğrencilerle idareciler birlikte yürüdüler.

        3 Aralık Engelliler Günü Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yürüyüş düzenlendi. 18 Temmuz stadında yapılan ve engelli öğrenciler ile idarecilerin katıldığı yürüyüş renkli anlara sahne oldu.

        Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 3 Aralık Engelliler Günü ile ilgili olarak yapılan etkinlikleri ve 18 Temmuz stadının yanına yapılacak olan engelli parkını anlattı.

        Yürüyüşe katılan Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, engelleri kaldırmak amacıyla hareket ettiklerini söyleyerek, engelliler adına çalışma yapan tüm kurumlara teşekkür etti.

        Yapılan konuşmalarda engellilerin topluma kazandırılması ve farkındalık yaratılması gerektiği vurgulanırken, yürüyüş sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

        (AY)

        03.12.2015 14:29:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler