Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ GÜLTEPE MAHALLESİ'NDE

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi, geri kazanım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, hizmet alanını da genişletiyor.

        Kent halkının büyük beğeni ve desteğini alan çalışmalar kapsamında olan Geri Kazanım Sistemi'ne son olarak Gültepe Mahallesi eklendi. Odunpazarı Belediyesi Geri Kazanım ekibi tarafından proje kapsamında altı ve üzerindeki hane sayısına sahip apartmanlara poşet takma aparatı, 6 hane altı apartmanlara ve tek katlı binalara ise geri kazanım poşeti ve geri kazanım sistemi hakkında ayrıntılı bilgiler içeren afiş teslim edildi. Mahallenin toplama günleri salı ve cuma olarak belirlendi. Uygulama ile günlük hayatta en çok kullanılan geri dönüşüm malzemelerinden biri olan pet şişelerin doğaya zarar vermeden geri dönüştürülmesi hedefleniyor.

        ÇÖP DEĞİL GERİ DÖNÜŞÜM

        Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; uygulama ile amaçlarının pet şişelerin çöp değil, geri dönüşüme uygun olduğunu göstermek olduğunu kaydeden belediye yetkilileri, projenin ilerleyen zamanda tüm ilçe genelinde uygulanacağını belirtti.

        (MSY-KÇ)

        03.12.2015 14:30:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler