Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SELİMİYE 3 PARKI HİZMETE AÇILDI

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi, yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı'nı halkın hizmetine açtı. Mahalle sakinleri, yapılan modern park için Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

        Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Şehitkamil Belediyesi, son olarak Selimiye Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Selimiye 3 Parkı'nı halkın hizmetine sundu. Parktaki çocuklar, keyifle oyun guruplarını kullanmaya başladı. Yüzleri gülen çocukların aileleri, mahalleye kazandırılan 3. park için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

        BELEDİYEMİZDEN ÇOK MEMNUNUZ

        Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, Şehitkamil Belediyesi'nin sunduğu hizmetlerden mahalle sakinlerinin memnun olduğunu söyledi. Muhtar Cemal Cıncık, "Belediyemizin mahallemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ederim. Selimiye Mahallemize yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Parkımız; çocuk oyun grubu, spor aletleri, banklarıyla çok güzel bir park oldu. Bu çalışlarla mahallemiz çok güzel bir parka daha sahip oldu. Yapılan çalışmalardan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Allah, kendilerinden razı olsun" şeklinde konuştu.

        ÇOCUKLARIMIZ DAHA GÜZEL BİR ORTAMA KAVUŞTU

        Selimiye Mahalle sakini Şehmuz Kaya ise mahalleye yapılan yatırımların kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Şehmuz Kaya, "Şehitkamil Belediyesi'nin çalışmalarından, hizmetlerinden gayet memnunuz. Burada önceden böyle güzel bir park yoktu. Buraya çok güzel bir park yapılmış. Çocuklarımız daha güzel bir ortama kavuştu. Belediyemizden hizmetlerinin devamını bekliyoruz. Yaptığı çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine kendi adıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (SD-Y)

        03.12.2015 14:32:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler