Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÇELİK, KASKİ ÇALIŞANLARINI DİNLEDİ

        KAYSERİ (İHA) - Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret eden Başkan Mustafa Çelik, bu hafta KASKİ çalışanları ile bir araya geldi. KASKİ'nin Germiraltı Su Deposu'nda personelle öğle yemeği yiyen Başkan Çelik, çalışanların kurum ve yaptıkları çalışmalarla ilgili görüşlerini dinledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye bağlı birimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Çelik bu hafta KASKİ'nin Germiraltı Su Deposu'ndaydı. Çelik, personelle önce öğle yemeği yedi, ardından da bir toplantı yaptı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan'ın da katıldığı toplantıda çalışanlar görüş ve önerilerini direk Başkan Çelik'e iletme imkanı buldular.

        Büyükşehir Belediyesi personeli ile gruplar halinde bir araya gelerek çalışmalar ve şehirle ilgili görüş aldıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Şehri iyi yönetmek istiyorsanız öncelikle personelinizin görüş ve tavsiyelerini dikkate almanız gerekiyor. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Ekiplerimiz var güçleriyle şehrimiz için, halkımız için çalışıp hizmet üretiyor" dedi.

        Başkan Mustafa Çelik, KASKİ personeli ile yaptığı toplantının ardından Germiraltı Su Deposu'nu gezerek tesisle ilgili bilgiler aldı.

        (AÖ-Y)

        03.12.2015 14:44:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler