Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERAM'DA KIŞ TEDBİRLERİ ALINDI

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, kış mevsimindeki yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini aldı.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, kış mevsimi dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına önlemlerini aldıklarını ifade ederken Meram'ın kışa hazır olduğunu belirtti. Toplam 8 adet greyder, 16 adet kazıcı ve kepçe, 9 adet kar kürüme ve tuzlama aracı ekipmanıyla önlemlerini aldıklarını ifade eden Başkan Toru, "Yoğun yağışlı geçmesi beklenen kış mevsimi öncesi Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde acil müdahale ekibi oluşturuldu. Ayrıca buzlanma olaylarında kullanılmak üzere 2 bin tonluk tuz ile 100 bin litre solüsyon stoğu yapıldı. Yağışların ardından oluşabilecek su birikintilerini ve taşkınlarını önlemek amacıyla ise ekiplerimiz tarafından rögar bakımları gerçekleştirildi. Vatandaşlarımızın huzuru için ilçemizin dört bir yanında aksaklıkların yaşanmaması adına gerekli koordinasyon sağlanacak" dedi.

        (İHA-FM-Y)

        03.12.2015 15:02:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler