Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'DA 3 BİN ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

        METİN AKYÜREK

        ORDU (İHA) - Ordu'da 2015 yılı Ocak-Kasım ayları arasında 3 bin 74 araç trafikten men edildi.

        Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce il merkezi ve ilçelerimizde yapılan denetimlerde, toplam 16 bin 302 araç kontrol edildi. Bu kontrollerde toplam 3 bin 725 sürücüye cezai işlem uygulanırken, 383 araç trafikten men edildi. Buna göre, 2015 yılı Ocak-Kasım ayları arasında trafikten men edilen araç sayısı toplam 3 bin 74 oldu.

        EN FAZLA CEZA HIZ İHLALİNE

        Yapılan kontrollerde en fazla ceza hız ihlallerinde kesildi. Buna göre Kasım ayı içerisinde 611 araca hız ihlalinden, 102 araca kırmızı ışık ihlalinden, 79 araca sigorta eksikliğinden, 72 araca alkollü araç kullanmaktan, 23 araca cep telefonu ile konuşmaktan, 37 araca fazla yolcu taşımaktan, 19 araca emniyet kemeri kullanmamaktan cezalar kesildi.

        (MAK-SLH-Y)

        03.12.2015 15:12:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler