Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA EMNİYET MÜDÜRÜ CEMİL TONBUL ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

        ANTALYA (İHA) - Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajda engelli vatandaşların, Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, yayınladığı mesaj ile tüm engelli vatandaşların Dünya Engelliler Günü'nü kutladığını belirterek, "Unutmayalım ki, her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli insanlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bizlerde bu sorumluluk bilinci ile toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisi olduğumuzu bilmelerini isteriz. Engelli olmak bir kusur değildir. Asıl kusur, onları göz ardı etmek ve yok saymaktır. Beynimizdeki engeller bedenimizdeki engellerden daha büyük eksikliktir. Bu düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık dünya "Dünya Engelliler Gününü" kutlar, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim" dedi.

        03.12.2015 15:21:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler