Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ ÖĞRENCİLERİ ENGELLERİ YIKTI

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Kayapınar Özel Eğitim Anaokulu'nda engelli minikleri ziyaret ederek, onlarla eğlenceli anlar yaşadı.

        Öğrenciler, ziyarette, kendi imkanlarıyla temin ettikleri zihin geliştirici oyuncakları engelli öğrencilere dağıttı. Çocuk Gelişimi öğrencileri miniklerle tek tek ilgilenerek, palyaço gösterisi ve müzik eşliğinde bir etkinlik sergiledi. Down sendromu ve otizmli çocukların eğitim gördüğü anaokulunda ikramlarda bulunan öğrenciler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli öğrencilerin eğlenmesini ve onların bu özel günlerinde yanında olarak destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

        Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı öğretim görevlisi Mehmet Atılmış ise toplumda engellerin aşılması konusunda farkındalık yaratmak, engellilerin sorunlarına dikkat çekerek, çocukları topluma kazandırmak için Engelliler Günü'nü onlarla geçirdiklerini vurguladı.

        (MP-Y)

        03.12.2015 15:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler