Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN TOPRAK'TAN, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

        HÜSEYİN TÜRKOĞLU

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, sorumluluk sahibi yerel bir yönetici oluşunun yanı sıra bir insan olarak kendilerine düşen en önemli görevin engellilerin önüne çıkan engelleri ortadan kaldırmak ve bu insanları topluma kazandırmak olduğunu ifade etti. Başkan Toprak, "Engellilerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılımlarının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için toplum olarak, birey olarak, kurum ve kuruluşlar olarak hepimize ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düşmektedir. Belediyemiz her zaman engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için hizmet üretmeyi kendisine görev edinmiştir. Belediye olarak bu insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, çözüme ulaşılabilmelerini sağlayacak tüm hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artması temennisiyle 3 Aralık Engelliler Günü'nü tebrik ediyor, yaşam sevinci dolu günler diliyorum" şeklinde konuştu.

        (CK-SD-Y)

        03.12.2015 15:28:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler