Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ METRİSTEPE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Metristepe Kültür Merkezi'ne taşınarak faaliyetlerine yeni yerinde devam ediyor.

        Daha önce Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu yanındaki Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kasımpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'ne yapılan ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın katılımlarıyla hizmete sunulan Metristepe Kültür Merkezi'ne taşındı. Faaliyetlerini aktif olarak yeni yerinde sürdüren müdürlük bünyesinde açılan kursların bir bölümü de Metristepe Kültür Merkezi'nde veriliyor. Hizmete girdiği günden itibaren yoğun bir şekilde kullanılan Metristepe Kültür Merkezi'nde Osmanlıca, bağlama, Kur'an-ı Kerim, akıl oyunları ve güreş kursları verilirken, okulların hazırladığı gösteri ve kutlama programları ile resmi kurumların seminer ve eğitim toplantıları burada yapılıyor.

        (FSİ-KÇ)

        03.12.2015 15:36:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler