Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKDOĞANDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

        MÜCAHİT BİLGİ

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında engelsiz bir şehir yaratmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

        Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Akdoğan mesajında, dünyada 1 milyardan fazla, Türkiye'de ise 9 milyon civarında engellinin yaşadığına dikkat çekti. Engelli vatandaşların da en az engelli olmayanlar kadar toplumsal yaşama katılma haklarının bulunduğunu ifade eden Başkan Akdoğan, "Göreve geldiğimizden bu yana engelli vatandaşlarımızın Niğde'de rahatça yaşayabilmeleri için, onların hayatlarını kolaylaştırabilmek için çalışmalar yapıyoruz, çaba gösteriyoruz" dedi.

        Engelsiz bir şehir yaratma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, "Engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye, akülü araç, beyaz baston gibi ihtiyaçlarını giderirken, aynı zamanda toplu taşıma araçlarını engelli vatandaşlarımızın da kullanabilmesine olanak sağlayacak şekilde yeniledik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler günü tüm engelliler için hayırlı olsun" diye konuştu.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        03.12.2015 15:37:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler