Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ TÜRKİYE BULUŞMALARI'DA JEOPOLİTİK RİSKLER VE TÜRKİYE KONUŞULACAK

        ANTALYA (İHA) -Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenli olarak gerçekleştirdiği Yeni Türkiye Buluşmaları'nda bu hafta 'Jeopolitik Riskler ve Yeni Türkiye' konuşulacak.

        Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yeni Türkiye Buluşmaları' 5 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'de Yeni Mahalle Semt Evi'nde gerçekleştirilecek. Bu haftaki konferansta Jeopolitik Riskler ve Yeni Türkiye konusu ele alınacak. Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz'ın oturum başkanlığını üstlendiği konferansta Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Kireçci ve Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Şahin konuşmacı olarak katılacak.

        03.12.2015 15:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler