Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZÜYÜK'TE OKULLARIN TEMİZLİK MALZEMESİ İHTİYAÇLARI

        İSMET CEP

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan ilk ve ortaokulların temizlik malzemesi ihtiyaçlarının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandığı bildirildi.

        2 yıldır devam eden bu uygulama ile bugüne kadar okul aile birliklerinin üzerinden karşılanan bu maddi külfet ortadan kaldırılmış oldu. Kısa bir süre önce yapılan temizlik malzemesi alım ihalesinin ardından geçtiğimiz gün okulların yıl boyunca kullanacakları temizlik malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Bu kapsamda okulların tamamına 36 ton çeşitli amaçlarla kullanılacak sıvı temizlik malzemesi, tuvalet kağıdı ve havlu verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, devletin bütün imkanlarını eğitim konusunda seferber ettiklerini söyledi. Gümüş, "Devletimiz, çocuklarımızın daha iyi ortam ve imkanlarda eğitim görmesi için var gücüyle çalışıyor. Biz de ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak bu imkanları çocuklarımızın hizmetine sunmaya gayret ediyoruz" dedi.

        (İC-KÇ)

        03.12.2015 15:39:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler